Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Σητείας

Ο Δήμος  Σητείας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Σητείας. Πρόκειται για 4 άτομα με ειδικότητα ΥΕ Εργατών καθαριότητας για 4 μήνες και 2 άτομα με ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) για 4 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα...
Stavroula6. August 2021
20-3-19-logo_dimossitias1

Ο Δήμος  Σητείας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Σητείας.

Πρόκειται για 4 άτομα με ειδικότητα ΥΕ Εργατών καθαριότητας για 4 μήνες και 2 άτομα με ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) για 4 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ( fotinakistella@sitia.gr ) ή ( vardaki@)sitia.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σητείας , Π.Βαρθολομαίου 9, Τ.Κ.:72300 Σητεία, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Κατερίνας Βαρδάκη ή κας Στέλλας Φωτεινάκη ( τηλ. επικοινωνίας: 2843340514 ή 2843340525).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας ( www.sitia.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456