Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΛύση από τον Υπουργό ζητούν τώρα οι εργαζόμενοι ΕΦΚΑ. Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή τηλεδιάσκεψη

Μετά από 20 ημέρες αναμονής οι εργαζόμενοι των ΕΦΚΑ Σητείας και Ιεράπετρας κατάφεραν να συνομιλήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Υποδιοικητή του Οργανισμού κ Παγώνη Νικόλαο, παρουσία και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Αβέβαιο συνεχίζει να είναι το μέλλον των ΕΦΚΑ Σητείας – Ιεράπετρας αφού ενώ ο κ. Παγώνης κατανόησε την δύσκολη κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν εργαζόμενοι και πολίτες με την υποβάθμιση των υπηρεσιών  το μόνο που είχε να απαντήσει είναι ότι οι...
Stavroula11. August 2021

Μετά από 20 ημέρες αναμονής οι εργαζόμενοι των ΕΦΚΑ Σητείας και Ιεράπετρας κατάφεραν να συνομιλήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Υποδιοικητή του Οργανισμού κ Παγώνη Νικόλαο, παρουσία και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Αβέβαιο συνεχίζει να είναι το μέλλον των ΕΦΚΑ Σητείας – Ιεράπετρας αφού ενώ ο κ. Παγώνης κατανόησε την δύσκολη κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν εργαζόμενοι και πολίτες με την υποβάθμιση των υπηρεσιών  το μόνο που είχε να απαντήσει είναι ότι οι αποφάσεις είναι ειλημμένες.

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά. Tο οργανόγραμμα υλοποιείται και από τις 29 Αυγούστου οι υπηρεσίες των τοπικών ΕΦΚΑ θα είναι παρελθόν καταφέρνοντας ακόμα ένα σημαντικό πλήγμα στη συνοχή των τοπικών κοινωνιών.

Οι εργαζόμενοι ζητούν τώρα συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας αλλά και από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αποφευχθεί όλο αυτό που επιχειρείται εις βάρος των τοπικών κοινωνιών τους.

Και από το ΕΦΚΑ Σητείας και Ιεράπετρας έχουν κατατεθεί προτάσεις για περαιτέρω ανάληψη υποχρεώσεων και εξυπηρέτηση των αναγκών άλλων υποκαταστημάτων, κάτι που γίνεται ήδη.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456