Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣύλλογος Καταστημάτων Εστίασης: Ξεκάθαρη θέση ενάντια στην αποψίλωση των υπηρεσιών Κοινωνικής Ασφάλισης στη πόλη μας

Σαν Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας παρακολουθούμε το θέατρο του Παραλόγου που παίζεται εις βάρος των εργαζομένων και των επιχειρηματιών της πόλης μας με αφορμή την αποψίλωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ. ‘Όπως έδειξε και το κλείσιμο της ΔΟΥ Σητείας και η μεταφορά των υπηρεσιών στον Άγιο Νικόλαο μετατρέπεται σε άγονο το επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και η δυνατότητα υγειούς και σωστής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας εν μέσω τόσων δύσκολων συνθηκών μειώνεται γεωμετρικά. Ενημερώνουμε την Κυβέρνηση και...
Stavroula11. August 2021
efka-scaled-1
Σαν Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας παρακολουθούμε το θέατρο του Παραλόγου που παίζεται εις βάρος των εργαζομένων και των επιχειρηματιών της πόλης μας με αφορμή την αποψίλωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ. ‘Όπως έδειξε και το κλείσιμο της ΔΟΥ Σητείας και η μεταφορά των υπηρεσιών στον Άγιο Νικόλαο μετατρέπεται σε άγονο το επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και η δυνατότητα υγειούς και σωστής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας εν μέσω τόσων δύσκολων συνθηκών μειώνεται γεωμετρικά.
Ενημερώνουμε την Κυβέρνηση και όσους νομίζουν ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης στη πόλη μας είναι διακόπτης για να της ανοιγοκλείνουν όποτε τους συμφέρει ότι σαν Σύλλογος που έχουμε σαν μέλη μας 120 καταστήματα εστίασης και πάνω από 1000 εργαζόμενους σε αυτά θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο θεμιτό η μη έτσι ώστε τα σχέδια αυτά να μείνουν στα χαρτιά.
Καλούμε τους Βουλευτές , τον Περιφερειάρχη , τους Δημάρχους αλλά και τους άλλους φορείς να πάρουν ξεκάθαρη θέση επι του θέματος και να οργανώσουμε από κοινού ένα μέτωπό ενάντια στη ταφόπλακα των υπηρεσιών Κοινωνικής Ασφάλισης στη πόλη μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου Κατ/των
Εστίασης και Ψυχαγωγίας
Δήμου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456