Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΚλειστό το ΕΦΚΑ Σητείας: Θέμα ωρών το ραντεβού με τον Yπουργό Εργασίας

Στο πλευρό των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ Σητείας βρέθηκαν και σήμερα  Δήμος, φορείς, εκπρόσωποι  κομμάτων και ολόκληρη την τοπική κοινωνία με κατάληψη – διαμαρτυρία για την αμετακίνητη στάση του Υπουργείου το οποίο σχεδιάζει τη συρρίκνωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Σητείας και Ιεράπετρας. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης μετά και την σημερινή επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ  Θεοδόση Καλαντζάκη, είναι θέμα ωρών η επιβεβαίωση του ραντεβού που όλοι εδώ και καιρό...
Stavroula23. August 2021

Στο πλευρό των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ Σητείας βρέθηκαν και σήμερα  Δήμος, φορείς, εκπρόσωποι  κομμάτων και ολόκληρη την τοπική κοινωνία με κατάληψη – διαμαρτυρία για την αμετακίνητη στάση του Υπουργείου το οποίο σχεδιάζει τη συρρίκνωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Σητείας και Ιεράπετρας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης μετά και την σημερινή επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ  Θεοδόση Καλαντζάκη, είναι θέμα ωρών η επιβεβαίωση του ραντεβού που όλοι εδώ και καιρό ζητούν με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ Κωστής Χατζηδάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456