Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΝίκος Κουρουπάκης: “Πολιτική δίωξη η στάση της κυβέρνησης απέναντι στους υπαλλήλους ΕΦΚΑ Σητείας – Ιεράπετρας

Πολιτική δίωξη χαρακτηρίζει ο Νίκος Κουρουπάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλον” την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης για υποβάθμιση τον υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ Σητείας – Ιεράπετρας και την ουσιαστική δίωξη των υπαλλήλων. “Με τιμωρητική διάθεση”, τονίζει ο κ Κουρουπάκης, “η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να θέλει να ταλαιπωρήσει τους υπαλλήλους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία που συναλλάσετε με την υπηρεσία. Με την στάση της αυτή να επιβεβαιώνει τις φήμες για στοχοποίηση των...
Stavroula23. August 2021

Πολιτική δίωξη χαρακτηρίζει ο Νίκος Κουρουπάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλον” την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης για υποβάθμιση τον υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ Σητείας – Ιεράπετρας και την ουσιαστική δίωξη των υπαλλήλων.

“Με τιμωρητική διάθεση”, τονίζει ο κ Κουρουπάκης, “η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να θέλει να ταλαιπωρήσει τους υπαλλήλους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία που συναλλάσετε με την υπηρεσία. Με την στάση της αυτή να επιβεβαιώνει τις φήμες για στοχοποίηση των ανθρώπων που έτυχε να διοριστούν με προηγούμενες κυβερνήσεις”.

Ο κ Κουρουπάκης βρέθηκε και σήμερα στο πλευρό των υπαλλήλων που συνεχίζουν τον αγώνα τους αναμένοντας ακόμα να τους δοθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τον ίδιο τον υπουργό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456