Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» 2021

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθινών και η TοπικήKοινότηταΛιθινών  διοργανώνουν το αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2021. Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 8/9/2021 Η εκκίνηση θα δοθεί 18:30 επί της επαρχιακής οδού Σητείας -Ιεράπετρας, στο ύψος του μνήματος του Ήρωος Ιωαννίδη Ιωάννη με σημείο τερματισμού τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Λιθινών, προκειμένου για τα αγωνίσματα των 5.500 μ. Ανδρών -Γυναικών. Για τα αγωνίσματα των 2.000μ., η...
Stavroula27. August 2021
agonasdromou-1

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθινών και η TοπικήKοινότηταΛιθινών  διοργανώνουν το αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2021.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 8/9/2021

Η εκκίνηση θα δοθεί 18:30 επί της επαρχιακής οδού Σητείας -Ιεράπετρας, στο ύψος του μνήματος του Ήρωος Ιωαννίδη Ιωάννη με σημείο τερματισμού τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Λιθινών, προκειμένου για τα αγωνίσματα των 5.500 μ. Ανδρών -Γυναικών.

Για τα αγωνίσματα των 2.000μ., η εκκίνηση θα δοθεί από τη διασταύρωση προς το  Δημοτικό Διαμέρισμα των Περβολακίων με σημείο τερματισμού τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Λιθινών.

Η μετάβαση των αθλητών από τη γραμματεία στην εκκίνηση θα γίνει με δική τους ευθύνη, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας λόγω Covid 19.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι  το 2006 καθώς και μεγαλύτεροι.

 

Κατηγορίες:

  • 2000 μ.Δημοτικό –Γυμνάσιο (ημ. γεν. 2014-2006)

Αγόρια –κορίτσια

 

Στους τρεις  πρώτους νικητές  Αγοριών-Κοριτσιών εκπαιδευτικής βαθμίδας Δημοτικών, Γυμνασίων θα δοθούν κύπελλα, μετάλλια.

Και σε όλους όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

 

  • 500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας 18-40 ( μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους).

 

  • 500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας  41 ετών και μεγαλύτεροι.

 

Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές εκάστης κατηγορίας και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσοι τερματίσουν.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFp-RyGb4AfxTkoq7RggKa72KoUYsKYyWU632a862B9q2_mA/viewform?usp=sf_link

Οι αθλητές θα μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα μόνο αφού προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά Covid 19 ή αρνητικό διαγνωστικό τεστ (rapidtest).

Την ημέρα του αγώνα οι αθλητές (ανήλικοι μετά των κηδεμόνων τους και ενήλικες) θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία στις 17.00, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, να προμηθευτούν το νούμερο συμμετοχής και τη μπλούζα του αγώνα.

Όλοι οι αθλητές θα υπογράψουν και θα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση depotas@otenet.grυπεύθυνη δήλωση που θα συνοδεύει τη συμμετοχή τους ή στη γραμματεία των αγώνων – σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής αποστολής – την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Ειδική βράβευση

Θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια από τις Λιθίνες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456