Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτο 90% το εμβολιασμένο προσωπικό στο Νοσοκομείο Σητείας. Δεν θα υπάρξουν ελλείψεις σε κανένα τμήμα

Σε αναστολή εργασίας τίθενται από αύριο Τετάρτη όσοι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού.  Εκτιμάται ότι πρόκειται για  περίπου 20.000 εργαζόμενους, νοσηλευτές και διοικητικούς οι οποίοι δεν έχουν κάνει ούτε μια δόση του εμβολίου.     Στο 90 % το εμβολιασμένο προσωπικό στο Νοσοκομείο Σητείας, δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η πρόεδρος του Συλλόγους Εργαζομένων κα Καλλιόπη Αυγουστινάκη, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 31 Αυγούστου λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας που είχε δοθεί στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Ύστατη έκκληση στους επαγγελματίες υγείας να εμβολιαστούν, έστω και τώρα, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη «ως μια πράξη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία». Επανέλαβε πως όσοι τεθούν σε αναστολή εργασίας, «είναι πιθανόν να τοποθετηθούν σε άλλη θέση όταν επιστρέψουν, αφού οι ανάγκες της υπηρεσίας μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί».   Από αύριο θα ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες και...
Stavroula31. August 2021

Σε αναστολή εργασίας τίθενται από αύριο Τετάρτη όσοι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού Εκτιμάται ότι πρόκειται για  περίπου 20.000 εργαζόμενους, νοσηλευτές και διοικητικούς οι οποίοι δεν έχουν κάνει ούτε μια δόση του εμβολίου.    

Στο 90 % το εμβολιασμένο προσωπικό στο Νοσοκομείο Σητείας, δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η πρόεδρος του Συλλόγους Εργαζομένων κα Καλλιόπη Αυγουστινάκη, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 31 Αυγούστου λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας που είχε δοθεί στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Ύστατη έκκληση στους επαγγελματίες υγείας να εμβολιαστούν, έστω και τώρα, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη «ως μια πράξη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία». Επανέλαβε πως όσοι τεθούν σε αναστολή εργασίας, «είναι πιθανόν να τοποθετηθούν σε άλλη θέση όταν επιστρέψουν, αφού οι ανάγκες της υπηρεσίας μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί».  

Από αύριο θα ενεργοποιηθεί για λίγες ημέρες και η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, εκτός των γιατρών, ώστε να καλυφθούν τα κενά τα οποία θα δημιουργηθούν. 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456