Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔεν θα υπάρξει πρόβλημα στο ΕΚΑΒ Σητείας. Στην πλειοψηφία του εμβολιασμένο το προσωπικό

Με το σύνθημα “Ναι στον εμβολιασμό, όχι στις αναστολές συμβάσεων εργασίας” πριν από λίγες ημέρες το προσωπικό του ΕΚΑΒ συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ. Σήμερα στην εκπνοή της προθεσμίας που έχει δοθεί στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στην υγεία, γύρο στο15% του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε πανελλήνιο επίπεδο δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο τμήμα ΕΚΑΒ Σητείας δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ στη Σητεία κ....
Stavroula31. August 2021

Με το σύνθημα “Ναι στον εμβολιασμό, όχι στις αναστολές συμβάσεων εργασίας” πριν από λίγες ημέρες το προσωπικό του ΕΚΑΒ συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ.

Σήμερα στην εκπνοή της προθεσμίας που έχει δοθεί στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στην υγεία, γύρο στο15% του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε πανελλήνιο επίπεδο δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο τμήμα ΕΚΑΒ Σητείας δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ στη Σητεία κ. Ηλείας Ξυπόλητος.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456