Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔιασχίζουν ολόκληρη την Ευρώπη για να βρουν στη Σητεία το δικό τους ελαιόδεντρο

Δίπλα στην αρχαία πόλη της Πραισού, στον τόπο κατοικίας των Ετοκρητών, των αληθινών Κρητικών, υπάρχει ένας ελαιώνας τα δέντρα του οποίου έχουν ονοματεπώνυμο. H Karin, ο Michael, η Ela, ο Günni, η Gisela, ο Joe, o Gunni, ο Μarvin, η Heke και πολλοί ακόμα φίλοι, διανύουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα διασχίζοντας την Ευρώπη για να καταλήξουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και να ονοματίσουν το δικό τους ελαιόδεντρο. Η περιοχή παράγει ίσως το πιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο...
Stavroula1. September 2021

Δίπλα στην αρχαία πόλη της Πραισού, στον τόπο κατοικίας των Ετοκρητών, των αληθινών Κρητικών, υπάρχει ένας ελαιώνας τα δέντρα του οποίου έχουν ονοματεπώνυμο.

H Karin, ο Michael, η Ela, ο Günni, η Gisela, ο Joe, o Gunni, ο Μarvin, η Heke και πολλοί ακόμα φίλοι, διανύουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα διασχίζοντας την Ευρώπη για να καταλήξουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και να ονοματίσουν το δικό τους ελαιόδεντρο.

Η περιοχή παράγει ίσως το πιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και οι άνθρωποι που το επιλέγουν για την διατροφή τους θέλουν να γνωρίζουν τον τόπο και κάθε στάδιο της παραγωγής του.

Το Σητειακό ελαιόλαδο, το πιο σημαντικό στοιχείο της κρητικής διατροφής, κρύβει τεράστια θρεπτική αξία, με χαμηλή οξύτητα και εξαιρετικό άρωμα. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι που τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων  το «υγρό χρυσάφι» της περιοχής και έχουν δημιουργήσει έναν μύθο γύρο από το όνομα του. Έναν μύθο που οι άνθρωποι αυτοί τον γνωρίζουν και τον συνδέουν με την άριστη υγεία και μακροζωία.

“Διαβατήριο” για τον τόπο αυτό το εξαιρετικό Σητειακό ελαιόλαδο που δυστυχώς δεν έχει την τύχη που του αξίζει.

Μια επιπλέον ευκαιρία ανάδειξης του, η φετινή χρονιά διοργάνωσης από τον Δήμο Σητείας του ATHENA IOOC, του μοναδικού διεθνή διαγωνισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456