Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΔύσκολη η 13η χρονιά για τους Εθελοντές Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας στη Σητεία

Δύσκολη αποδείχθηκε η 13η χρονιά για τους εθελοντές προστασίας της θαλάσσιας χελώνας στη Σητεία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο επικεφαλής της ομάδας των εθελοντών κ Νίκος Μαράκης, στην ολοκλήρωση σχεδόν της φετινής περιόδου. Ο ανθρώπινος παράγοντας και η δραστηριότητα του δεν φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά την προστασία του παλαιότερου αυτού επισκέπτη της περιοχής. Ενώ η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είναι αδιαμφησβήτητη πολλά είναι ακόμα αυτά που πρέπει να...
Stavroula5. September 2021

Δύσκολη αποδείχθηκε η 13η χρονιά για τους εθελοντές προστασίας της θαλάσσιας χελώνας στη Σητεία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο επικεφαλής της ομάδας των εθελοντών κ Νίκος Μαράκης, στην ολοκλήρωση σχεδόν της φετινής περιόδου.

Ο ανθρώπινος παράγοντας και η δραστηριότητα του δεν φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά την προστασία του παλαιότερου αυτού επισκέπτη της περιοχής.

Ενώ η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είναι αδιαμφησβήτητη πολλά είναι ακόμα αυτά που πρέπει να γίνουν και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται οι συζήτησης της ομάδας με τον Δήμο.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456