Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε στους μαθητές, γονείς & κηδεμόνες του Σχολείου μας ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021- 22, θα γίνει τη Δευτέρα  13 – 09 – 2020 και ώρα 9:00 π.μ. . Στον αύλειο χώρο του Σχολείου θα παρευρίσκονται μόνο οι μαθητές και οι γονείς της Α΄ Τάξης. Οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς θα βρίσκονται στις τάξεις τους, όπου στη συνέχεια θα τους ευλογήσει ο ιερέας. Οι...
Stavroula10. September 2021
dimotiko4-2

Γνωρίζουμε στους μαθητές, γονείς & κηδεμόνες του Σχολείου μας ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021- 22, θα γίνει τη Δευτέρα  13 – 09 – 2020 και ώρα 9:00 π.μ. . Στον αύλειο χώρο του Σχολείου θα παρευρίσκονται μόνο οι μαθητές και οι γονείς της Α΄ Τάξης.

Οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς θα βρίσκονται στις τάξεις τους, όπου στη συνέχεια θα τους ευλογήσει ο ιερέας. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 08:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν αμέσως μετά τον Αγιασμό.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης, μαθητές και εκπαιδευτικοί (μη εμβολιασμένοι ή χωρίς πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου 6μήνου) θα προσέλθουν επιδεικνύοντας αρνητικό self test και rapid test αντίστοιχα.

 

Καλή Σχολική Χρονιά

Καλή Πρόοδο στους μαθητές

 

 

                                                                        Οι Εκπαιδευτικοί Του Σχολείου

                                                                                                                          

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456