Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΑνακαλύπτοντας το Γεωπάρκο Σητείας με τους «Συνοδούς Βουνού»

Της πολύ ενδιαφέρουσας Εσπερίδας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Γεωπάρκου Σητείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε μια εξίσου ενδιαφέρουσα περιήγηση των εκπαιδευτικών στο πεδίο με πρωτοβουλία των «Συνοδών Βουνού». Ξεκινώντας από το Κέντρο Πληροφόρησης του Γεωπάρκου Σητείας οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Δεινοθήριο, και τον Μινωικό Αναλογικό Υπολογιστή. Διασχίζοντας  το παραλιακό μέτωπο έλαβαν πληροφορίες για την Καρέτα Καρέτα, την Μεσογειακή Φώκια,...
Stavroula12. September 2021

Της πολύ ενδιαφέρουσας Εσπερίδας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Γεωπάρκου Σητείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε μια εξίσου ενδιαφέρουσα περιήγηση των εκπαιδευτικών στο πεδίο με πρωτοβουλία των «Συνοδών Βουνού».

Ξεκινώντας από το Κέντρο Πληροφόρησης του Γεωπάρκου Σητείας οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Δεινοθήριο, και τον Μινωικό Αναλογικό Υπολογιστή. Διασχίζοντας  το παραλιακό μέτωπο έλαβαν πληροφορίες για την Καρέτα Καρέτα, την Μεσογειακή Φώκια, τις Αμμοθίνες, για τις μεταναστευτικές ροές των πουλιών,  ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσω μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας Γεωπολιτιστικής διαδρομής για την Ελληνιστική πόλη του Πετρά στην Καραβόπετρα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456