Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΣταθμός πρώτων Βοηθειών Σητείας (Σ.Π.Β.Σ.) συνέχεια…

Σταθμός πρώτων Βοηθειών Σητείας (Σ.Π.Β.Σ.) συνέχεια… Στις 6 του μήνα συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Γιώργος Ζερβάκης και μεταξύ άλλων περιβαλλοντικών θεμάτων που συζητήθηκαν , του κατέθεσα εγγράφως την πρότασή μας για την δημιουργία του σταθμού (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) . Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον με άκουσε με προσοχή και κατανόησε την ανάγκη και την αξία ύπαρξης ενός τέτοιου σταθμού στην πόλη μας. Από τότε έχουν περάσει μόνο 5 μέρες και έχουμε παραλάβει ήδη 3...
Stavroula12. September 2021
pulia foto ok
Σταθμός πρώτων Βοηθειών Σητείας (Σ.Π.Β.Σ.) συνέχεια…
Στις 6 του μήνα συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Γιώργος Ζερβάκης και μεταξύ άλλων περιβαλλοντικών θεμάτων που συζητήθηκαν , του κατέθεσα εγγράφως την πρότασή μας για την δημιουργία του σταθμού (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) .
Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον με άκουσε με προσοχή και κατανόησε την ανάγκη και την αξία ύπαρξης ενός τέτοιου σταθμού στην πόλη μας.
Από τότε έχουν περάσει μόνο 5 μέρες και έχουμε παραλάβει ήδη 3 τραυματισμένα άγρια πουλιά.
1) Έναν Πελαργό από την Ταβέρνα Anediasma Taverna στον Κουρεμένο μετά από τηλεφώνημα του Παυλος Τζιρακης.
Η συνέχεια είναι μεταφορά στο Κτηνιατρικό Κέντρο Σητείας – Σακκαδάκη Εμμανουέλα, MsC (η οποία για πολλοστή φορά προσφέρει αφιλοκερδώς τη βοήθεια και τις γνώσεις της) . Του έγινε ακτινογραφία διαπιστώθηκε κάταγμα στο πόδι , και λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε με λεωφορείο Stavros Nerantzakis στο Ηράκλειο. Το παρέλαβε η Πόπη Μπαξεβάνη Popi Bax από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και κατέληξε για νοσηλεία στην ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα.
2)Μία Γερακίνα δηλητηριασμένη από το Παλαίκαστρο με τη βοήθεια των Στεφανία Κεκερίδη Βουτυράκη Γιάννη και Eric Veniamakis και της Gevrgia Fragkiadaki Της χορηγήσαμε ότι προβλέπεται για την εξουδετέρωση του δηλητήριου και ήδη είναι καλύτερα.
3)Μία Γερακίνα που παρέλαβε η Ξένια Xenia Xe από την Μαρωνιά από τον κ. Γιώργο Αναγνωστάκη μετά από ειδοποίηση του Αντώνη του κτηνιάτρου ,επίσης δηλητηριασμένη. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία και είναι και αυτή σε καλύτερη κατάσταση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από ότι καταλαβαίνετε εμπλέκεται όλη η κοινωνία της επαρχίας μας. Το συγκινητικό είναι ότι ενδιαφέρονται και για την ανάρρωση των πουλιών που μας παραδίδουν και νοιώθουν υπεύθυνοι για την τύχη τους.
Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους!!
Νίκος Μαράκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456