Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά

Με τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Σητείας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σήμερα λίγο πριν τον αγιασμό του σχολείου ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ Αθανάσιος Κατσαγκόλης. Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά ο κ Κατσαγκόλης σημείωσε με ικανοποίηση ότι “Φέτος, μετά από 12 χρόνια έγιναν μόνιμοι διορισμοί. Τόσο η κυβέρνηση όσο και το υπουργείο παιδείας τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Έγιναν 11.700 νέοι μόνιμοι διορισμοί συναδέλφων οι οποίοι θα μπορέσουν...
Stavroula13. September 2021

Με τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Σητείας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σήμερα λίγο πριν τον αγιασμό του σχολείου ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ Αθανάσιος Κατσαγκόλης.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά ο κ Κατσαγκόλης σημείωσε με ικανοποίηση ότι “Φέτος, μετά από 12 χρόνια έγιναν μόνιμοι διορισμοί. Τόσο η κυβέρνηση όσο και το υπουργείο παιδείας τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Έγιναν 11.700 νέοι μόνιμοι διορισμοί συναδέλφων οι οποίοι θα μπορέσουν να στηρίξουν και να καλύψουν τα κενά στις σχολικές μονάδες. όταν υπάρχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοι μπορεί να γίνει και καλύτερος προγραμματισμός”.

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Σητείας κ Μανώλης Τσιφετάκης επιβεβαίωσε το διαφορετικό κλήμα που επικρατεί φέτος  στις σχολικές μονάδες βάση των νέων δεδομένων που διαμορφώνει η κάλυψη σχεδόν στο σύνολο τους των κενών θέσεων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456