Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΤο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στη Σητεία

Ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στην Σητεία οι διοργανωτές του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να ορίσουν το που και το πότε της διαδικασίας. Με την καθοδήγηση του αντιδήμαρχου Σητείας κ Νίκου Μακρυνάκη και της αντιπρόεδρου του επιμελητηρίου Λασιθίου κας Νατάσας Πλακάκη, ο Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ Κωνσταντίνος Στεργίδης και η διευθύντρια του ATHENA IOOC κα Μαρία Κατσούλη περιηγήθηκαν την επαρχεία Σητείας προκειμένου να έχουν μια συνολική εικόνα του τόπου στον...
Stavroula13. September 2021

Ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στην Σητεία οι διοργανωτές του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να ορίσουν το που και το πότε της διαδικασίας.

Με την καθοδήγηση του αντιδήμαρχου Σητείας κ Νίκου Μακρυνάκη και της αντιπρόεδρου του επιμελητηρίου Λασιθίου κας Νατάσας Πλακάκη, ο Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ Κωνσταντίνος Στεργίδης και η διευθύντρια του ATHENA IOOC κα Μαρία Κατσούλη περιηγήθηκαν την επαρχεία Σητείας προκειμένου να έχουν μια συνολική εικόνα του τόπου στον οποίο θα διεξαχθεί ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιόλαδου ATHENA IOOC.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456