Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑποκαρδιωτικές εικόνες στο κολυμβητήριο Σητείας. Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο κολυμβητήριο Σητείας με την γενικότερη εικόνα των εγκαταστάσεων αλλά και του εξοπλισμού να είναι αποκαρδιωτική. “Η εικόνα μιλά από μόνη της. Γνωρίζαμε την γενικότερη εικόνα της κατάστασης όμως η πραγματική εικόνα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού είναι πολύ χειρότερη. Η οικονομική τάξη μεγέθους που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε καλύτερα να το φτιάχναμε από την αρχή” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αρμόδιος...
Stavroula20. September 2021

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο κολυμβητήριο Σητείας με την γενικότερη εικόνα των εγκαταστάσεων αλλά και του εξοπλισμού να είναι αποκαρδιωτική.

“Η εικόνα μιλά από μόνη της. Γνωρίζαμε την γενικότερη εικόνα της κατάστασης όμως η πραγματική εικόνα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού είναι πολύ χειρότερη. Η οικονομική τάξη μεγέθους που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε καλύτερα να το φτιάχναμε από την αρχή” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης.

Το χρονοδιάγραμμά κατά τον κ Παπαδάκης προσδιορίζει ως σημείο παράδοσης, στον ΔΟΚΑΣ για την περαιτέρω διαχείριση των εγκαταστάσεων, τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο 2022.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456