Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα προϊόντα της Σητείας καλωσορίζουν τους εν πλω επισκέπτες της περιοχής

Με μεγάλη έκπληξη και ιδιαίτερη χαρά, οι εν πλω επισκέπτες της Σητείας δέχονται κατά την άφιξη τους ένα συμβολικό δώρο με την ταυτότητα της περιοχής. Η υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κα Ρένα Κορνελάκη έχει επιφορτιστεί με την ευχάριστη υποχρέωση να προσφέρει, στους ανθρώπους που προσεγγίζουν με τα σκάφη τους  στο λιμάνι της Σητείας, ένα πακέτο με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, τα οποία έχουν το τοπικό σύμφωνο ποιότητας του Γεωπάρκου Σητείας. Είναι μια πρωτόγνωρη χειρονομία...
Stavroula22. September 2021

Με μεγάλη έκπληξη και ιδιαίτερη χαρά, οι εν πλω επισκέπτες της Σητείας δέχονται κατά την άφιξη τους ένα συμβολικό δώρο με την ταυτότητα της περιοχής.

Η υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κα Ρένα Κορνελάκη έχει επιφορτιστεί με την ευχάριστη υποχρέωση να προσφέρει, στους ανθρώπους που προσεγγίζουν με τα σκάφη τους  στο λιμάνι της Σητείας, ένα πακέτο με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, τα οποία έχουν το τοπικό σύμφωνο ποιότητας του Γεωπάρκου Σητείας.

Είναι μια πρωτόγνωρη χειρονομία για αυτούς αφού όπως λένε δεν τους έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Η κα Κορνελάκη υπογραμμίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει η προσωπική επαφή στην ψυχολογία των επισκεπτών μας. “Aν και υπάρχουν ελλείψεις,  μιας και οι εγκαταστασεις δεν έχουν το επίπεδο μιας οργανωμένης Μαρίνας, το αίσθημα φιλοξενίας που νιώθουν φτάνοντας στο λιμάνι της Σητείας τους κάνει να παρατείνουν τις διακοπές τους δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Κορνελάκη”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456