Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΣε αδιέξοδο ο αγροτικός κόσμος. Έως και 50% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Μετά τις εξαγγελλίες για αυξήσεων στις τιμές βασικών αγαθών, αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πλέον αγροτικές εκμεταλλεύσεις αλλά και αγροτικά νοικοκυριά, ενώ εκφράζονται ανησυχίες για αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ έως και 50% το επόμενο διάστημα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου με τους ΤΟΕΒ του Nομού προκειμένου να βρεθεί λύση για το φλέγον αυτό θέμα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα. Η απόφαση που...
Stavroula24. September 2021

Μετά τις εξαγγελλίες για αυξήσεων στις τιμές βασικών αγαθών, αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πλέον αγροτικές εκμεταλλεύσεις αλλά και αγροτικά νοικοκυριά, ενώ εκφράζονται ανησυχίες για αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ έως και 50% το επόμενο διάστημα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου με τους ΤΟΕΒ του Nομού προκειμένου να βρεθεί λύση για το φλέγον αυτό θέμα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα.

Η απόφαση που πάρθηκε, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ Γιώργου Τσιφετάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, είναι “να ασκηθεί πίεση προς την κυβέρνηση αλλά και προς την ΔΕΗ προκειμένου να επιτευχθεί επιδότηση των αγροτικών τιμολογίων. Σε διαφορετική περίπτωση θα εγκαταλειφθούν οι αγροτικές καλλιέργειες στη μοίρα τους αφού η καλλιέργεια τους θα είναι ασύμφορη. Η αύξηση του ρεύματος θα επηρεάσει και θα συμπαρασείρει την δραστηριότητα ολόκληρου του πρωτογενή τομέα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456