Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτην τελική ευθεία το ΚΔΑΠ μεΑ Σητείας και γιορτάζουμε το Σάββατο με Parumba Party

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα συναντιόμαστε στο Άλσος Χλουβεράκη και στηρίζουμε το Φιλανθρωπικό Σωματείο Στήριξης ΑΜΕΑ Επαρχίας Σητείας και το ΚΔΑΠ-μεΑ, συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική εκδήλωση με  τον Pari Nagual η οποία έχει ως σκοπό  την στήριξη στην υλικοτεχνική υποδομή του ΚΔΑΠ μεΑ ΣΗΤΕΊΑΣ. Θα βρεθούμε εκεί  γιατί έχουμε έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζουμε αφού μετά την αλλαγή χρήσης του χώρου όπου θα στεγαστεί η δομή, στο κέντρο Δήμητρα (πρώην ΚΕΓΕ) στη Σητεία, ...
Stavroula23. September 2021

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα συναντιόμαστε στο Άλσος Χλουβεράκη και στηρίζουμε το Φιλανθρωπικό Σωματείο Στήριξης ΑΜΕΑ Επαρχίας Σητείας και το ΚΔΑΠ-μεΑ, συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική εκδήλωση με  τον Pari Nagual η οποία έχει ως σκοπό  την στήριξη στην υλικοτεχνική υποδομή του ΚΔΑΠ μεΑ ΣΗΤΕΊΑΣ.

Θα βρεθούμε εκεί  γιατί έχουμε έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζουμε αφού μετά την αλλαγή χρήσης του χώρου όπου θα στεγαστεί η δομή, στο κέντρο Δήμητρα (πρώην ΚΕΓΕ) στη Σητεία,  και την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες ΚΔΑΠ-μεΑ Σητείας μπαίνει στην τελική φάση λειτουργίας του με χρονικό ορίζοντα πριν την ολοκλήρωση του 2021.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε με δήλωση της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η αντιδήμαρχος Σητείας, πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια κα Ελένη Πλατανάκη.

Η κα Ράνια Ασφενταγάκη γυμναστήρια ειδικής αγωγής και Parumba instruktor εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συγκινητική, όπως είπε,  ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στην διοργάνωση της βραδιάς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456