Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία«Η ώρα του διαβόλου» με την Ομάδα Ανάγνωσης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας

Η Ομάδα Ανάγνωσης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας διοργανώνει για πρώτη φορά ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Ο Φερνάντο Πεσσόα και το διήγημά του «Η ώρα του διαβόλου» Η εκδήλωση θα αφορά στον Πορτογάλο συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα και το βιβλίο του «Η ώρα του διαβόλου», το οποίο η ομάδα μελέτησε κατά την προηγούμενη περίοδο. Η παρουσίαση του συγγραφέα θα γίνει από την βραβευμένη μεταφράστρια του έργου του στα ελληνικά και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ, Μαρία Παπαδήμα,...
Stavroula28. September 2021
proagogi

Η Ομάδα Ανάγνωσης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας διοργανώνει για πρώτη φορά ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο:

«Ο Φερνάντο Πεσσόα και το διήγημά του «Η ώρα του διαβόλου»

Η εκδήλωση θα αφορά στον Πορτογάλο συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα και το βιβλίο του «Η ώρα του διαβόλου», το οποίο η ομάδα μελέτησε κατά την προηγούμενη περίοδο. Η παρουσίαση του συγγραφέα θα γίνει από την βραβευμένη μεταφράστρια του έργου του στα ελληνικά και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ, Μαρία Παπαδήμα, η οποία θα μας εισάγει στον κόσμο του Πεσσόα και των ετερωνύμων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/09/2021 στις 19:30 μέσω της πλατφόρμας zoom και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας στο Facebook, όπου και θα κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος του zoom.

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ένα πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών και λειτουργεί στην πόλη της Σητείας από το 2008. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης (αλκοόλ, παράνομες ουσίες, τζόγος) και του περιβάλλοντός τους, με σεβασμό στο απόρρητο. Παράλληλα, υλοποιεί δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη των εξαρτήσεων και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.

Μια από τις δράσεις του προγράμματος στην τοπική κοινότητα είναι η ομάδα ανάγνωσης, που με την παραπάνω εκδήλωση ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της. Η ομάδα θα ξεκινήσει νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων από τον Οκτώβριο και είναι ανοιχτή σε νέα μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 2843029620
sitia@selfhelp.gr
www.selfhelp.gr

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456