Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΓυπαετός έχασε τον προσανατολισμό του και προσγειώθηκε στο γήπεδο

Ένας Γυπαετός έκλεψε τις εντυπώσεις την Κυριακή το μεσημέρι στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΙ – Μαύρη  Θύελλα όταν μετά από πτήση επάνω από το Γήπεδο Ιεράπετρας προσγειώθηκε στην εξέδρα των επίσημων. Ο απρόσμενος επισκέπτης,  όπως έχει γίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή της Σητείας, έχασε τον προσανατολισμό του κάτι που συμβαίνει συχνά σε αυτά τα πτηνά, κυρίως νεαρής ηλικίας. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου ζήτησαν την συνδρομή της Πυροσβεστικής η οποία παρενέβει άμεσα  για...
Stavroula28. September 2021

Ένας Γυπαετός έκλεψε τις εντυπώσεις την Κυριακή το μεσημέρι στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΙ – Μαύρη  Θύελλα όταν μετά από πτήση επάνω από το Γήπεδο Ιεράπετρας προσγειώθηκε στην εξέδρα των επίσημων.

Ο απρόσμενος επισκέπτης,  όπως έχει γίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή της Σητείας, έχασε τον προσανατολισμό του κάτι που συμβαίνει συχνά σε αυτά τα πτηνά, κυρίως νεαρής ηλικίας.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου ζήτησαν την συνδρομή της Πυροσβεστικής η οποία παρενέβει άμεσα  για να μπορέσει να συνεχιστεί ο αγώνας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456