Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο σήμα κατατεθέν της “Πόλης του Ελαιολάδου” στους δρόμους της Σητείας

Εν όψη και της διοργάνωσης του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου από τον Δήμο Σητείας την χρονιά που έρχεται, όλα τα σημεία της πόλης αλλά και του ευρύτερου Δήμου θα πρέπει να θυμίζουν στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στην “Πόλη του Ελαιολάδου”. Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται και οι παρεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα που γίνονται αυτήν την περίοδο στον Δήμο αφού το αισθητικό κομμάτι είναι το ίδιο αναγκαίο με το πρακτικό, όπως δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ...
Stavroula29. September 2021

Εν όψη και της διοργάνωσης του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου από τον Δήμο Σητείας την χρονιά που έρχεται, όλα τα σημεία της πόλης αλλά και του ευρύτερου Δήμου θα πρέπει να θυμίζουν στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στην “Πόλη του Ελαιολάδου”.

Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται και οι παρεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα που γίνονται αυτήν την περίοδο στον Δήμο αφού το αισθητικό κομμάτι είναι το ίδιο αναγκαίο με το πρακτικό, όπως δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης. 6 νέες στάσεις ΚΤΕΛ σε 6 διαφορετικά σημεία του Δήμου έχουν τοποθετηθεί με εξαιρετικό σχεδιασμό από την αρχιτέκτονα του Δήμου και με πηγή έμπνευσης την ελιά.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456