Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΣυγκινητική η προσφορά αγάπης των Σητειακών προς το Αρκαλοχώρι

Τετάρτη βράδυ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπής αφού συγκέντρωσε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, οργάνωσε μια αποστολή αγάπης για το Αρκαλοχώρι. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπής είναι ένας από τους πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν στειλει ή προετοιμάζουν την δικιά τους βοήθεια προς τους πληγέντες του Αρκαλοχωρίου. Συγκινητική είναι για μια ακόμα φορά η προσφορά αγάπης από τους Σητειακούς, συλλόγους, εθελοντικές ομάδες, επιχειρήσεις  και απλούς πολίτες, προς το Αρκαλοχώρι το οποίο ζει δύσκολες...
Stavroula30. September 2021

Τετάρτη βράδυ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπής αφού συγκέντρωσε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, οργάνωσε μια αποστολή αγάπης για το Αρκαλοχώρι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπής είναι ένας από τους πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν στειλει ή προετοιμάζουν την δικιά τους βοήθεια προς τους πληγέντες του Αρκαλοχωρίου.

Συγκινητική είναι για μια ακόμα φορά η προσφορά αγάπης από τους Σητειακούς, συλλόγους, εθελοντικές ομάδες, επιχειρήσεις  και απλούς πολίτες, προς το Αρκαλοχώρι το οποίο ζει δύσκολες ώρες.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ συνάντησαν την Γεωργία Φραγκιαδάκη, μέλος της Κοινωνικής Κουζίνας  “Ο Άλλος  Άνθρωπος” που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της καταστροφής, η οποία μας μίλησε “για τις  μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, οι οποίες κάθε μέρα αλλάζουν, γι αυτό και η στήριξη του κόσμου που είναι συγκινητική είναι αναγκαία. Δυστυχώς ο Γολγοθάς των ανθρώπων δεν τελειώνει εδώ. Θα είναι μια μακρά δύσκολη περίοδος για αυτούς”.

Η ομάδα της Κοινωνικής Κουζίνας  “Ο Άλλος  Άνθρωπος” με την Γεωργία Φραγκιαδάκη, Νίκο Αττία και Καναβάκη Γιάννη βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι και μαγειρεύουν για τους πληγέντες στηριζόμενοι στην δικιά μας προσφορά.

Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε σήμερα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου “Οι Τουρτούλοι” με την δικιά του αποστολή αγάπης ενώ τις ημέρες αυτές τρόφιμα για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας  “Ο Άλλος  Άνθρωπος” συγκεντρώνει και η ΕΔΕΑΚ.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456