Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά στα παιδιά της Ζάκρου

Στο Δημοτικό Σχολείο Ζάκρου βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 04 Οκτωβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να πραγματοποιήσει παιδιατρικό προληπτικό έλεγχο στα παιδιά της περιοχής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διενεργεί αυτόν τον δωρεάν ιατρικό έλεγχο σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου & Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Σητείας, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου, και Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Αύριο Τρίτη 05 Οκτωβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί...
Stavroula4. October 2021

Στο Δημοτικό Σχολείο Ζάκρου βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 04 Οκτωβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να πραγματοποιήσει παιδιατρικό προληπτικό έλεγχο στα παιδιά της περιοχής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», διενεργεί αυτόν τον δωρεάν ιατρικό έλεγχο σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου & Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Σητείας, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου, και Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Αύριο Τρίτη 05 Οκτωβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία Κουτσουρά.
Τηλέφωνο για ραντεβού για ραντεβού στον Δήμο Ιεράπετρας 2842340404 κα Χαλκιαδάκη Χρυσούλα & 2842340402 κα Κιουρανάκη Σταυρούλα.

Την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας, στον πεζόδρομο στην Κεντρική Είσοδο Δημοτικού Σχολείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού στον Δήμο Ιεράπετρας 2842340404 κα Χαλκιαδάκη Χρυσούλα & 2842340402 κα Κιουρανάκη Σταυρούλα.

Την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου  στην Κριτσά Αγίου Νικολάου, στο Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 2841051211 κος Τσαγκαράκης Νικόλαος.

Την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου  στο Οροπεδίου Λασιθίου, στο Νηπιαγωγείο Τζερμιάδων και 13:30-17:00 στο Δημοτικό Σχολείο Άγιου Γεώργιου . Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 2844340152 κα Κατερίνα Πλατή & Σοφία Στραταντωνάκη.
Ωράριο Λειτουργίας 09:00-17:00

Για την εφαρμογή της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Παιδιατρική / Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός μας με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456