Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαTo ΒΑΙ στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών της Κρήτης και φέτος

Για ακόμα μια χρονιά το ΒΑΙ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς προορισμούς των επισκεπτών της Κρήτης. Μια ανέλπιστα καλή τουριστική σεζόν ήταν αυτή που σε λίγο ολοκληρώνεται, για ολόκληρη την Κρήτη αλλά και για την περιοχή της Σητείας, με το Βάι να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των ανθρώπων που βρέθηκαν φέτος στο νησί. Πέραν του μοναδικού φυσικού κάλλους, οι άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες στην παραλία  και η υψηλή γαστρονομία του εστιατορίου, προφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία...
Stavroula5. October 2021

Για ακόμα μια χρονιά το ΒΑΙ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς προορισμούς των επισκεπτών της Κρήτης.

Μια ανέλπιστα καλή τουριστική σεζόν ήταν αυτή που σε λίγο ολοκληρώνεται, για ολόκληρη την Κρήτη αλλά και για την περιοχή της Σητείας, με το Βάι να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των ανθρώπων που βρέθηκαν φέτος στο νησί.

Πέραν του μοναδικού φυσικού κάλλους, οι άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες στην παραλία  και η υψηλή γαστρονομία του εστιατορίου, προφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία που επιλέγει να τη ζήσει ξανά και ξανά.

“Ο τόπος μας είναι μοναδικός, αν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι αντάξιες του τότε έχουμε κερδίσει τον επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει στο Βάι. Μετά από πολύ δουλειά και ψάξιμο καταφέραμε να προφέρουμε στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα γι αυτό και σε ένα μεγάλο ποσοστό ο επισκέπτης του Βάι είναι επαναλαμβανόμενος” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νεκτάριος Λιλιμπάκης εκπρόσωπος του Vai Palm Beach, Creative Restaurant & SeaSide Cafe.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456