Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΌρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο Φρούριο της Καζάρμας

Ο Δημήτρης και η Richelle έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο Φρούριο της Καζάρμας επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς τους με την αγαπημένη τους Σητεία. Ο Δημήτρης από πατέρα Σητειακό και μητέρα Ολλανδή και η Richelle Ολλανδή και από τους δύο γονείς, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους γάμο παρουσία Ολλανδών και Σητειακών φίλων τους μέσα στο επιβλητικό Φρούριο της Καζάρμας. Μπορεί ο γάμος να ήταν Ολλανδικής νοοτροπίας όμως...
Stavroula5. October 2021

Ο Δημήτρης και η Richelle έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο Φρούριο της Καζάρμας επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς τους με την αγαπημένη τους Σητεία.

Ο Δημήτρης από πατέρα Σητειακό και μητέρα Ολλανδή και η Richelle Ολλανδή και από τους δύο γονείς, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους γάμο παρουσία Ολλανδών και Σητειακών φίλων τους μέσα στο επιβλητικό Φρούριο της Καζάρμας.

Μπορεί ο γάμος να ήταν Ολλανδικής νοοτροπίας όμως το τοπικό στοιχείο κυριαρχούσε στον στολισμό του χώρου με πρωταγωνίστρια την ελιά.

“Εξαιρετικές ευκαιρίες εξωστρέφειας” χαρακτήρισε αυτές τις συγκυρίες, με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος και τέλεσε τον πολιτικό γάμο.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456