Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Δήμος Σητείας τίμησε τους Φιλέλληνες Ζουλιέν Γκριβέλ και Ζαν Πιέρ Ντεστέλ

Σε μια σεμνή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Σητείας τίμησε τους Φιλέλληνες Ζουλιέν Γκριβέλ και Ζαν Πιέρ Ντεστέλ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο κ Μιλτιάδης Παπαδάκης Φιλόλογος, εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου, η κα Μαρία Γιαννακάκη Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, ο κ Κώστας Μαυρικάκης, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Ελένη Πλατανάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, ο αντιδήμαρχος Άρδευσης κ Γιάννης Σκαρβελάκης, ο Γενικός γραμματέας κ Μανώλης Μακρονικολάκης...
Stavroula7. October 2021

Σε μια σεμνή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Σητείας τίμησε τους Φιλέλληνες Ζουλιέν Γκριβέλ και Ζαν Πιέρ Ντεστέλ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο κ Μιλτιάδης Παπαδάκης Φιλόλογος, εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου, η κα Μαρία Γιαννακάκη Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, ο κ Κώστας Μαυρικάκης, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Ελένη Πλατανάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, ο αντιδήμαρχος Άρδευσης κ Γιάννης Σκαρβελάκης, ο Γενικός γραμματέας κ Μανώλης Μακρονικολάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου.

Ο Ζαν Πιέρ Ντεστέλ είναι εγγονός του Γάλλου Διοικητή Εμίλ Ντεστέλ, διοικητής του Νομού, ο οποίος διατηρούσε προσωπικό ημερολόγιο το οποίο σώθηκε χάριν του εγγονού του και στο οποίο αναφέρονται στοιχεία κατά τα έτη 1897 και 1898  για ολόκληρη την περιοχή.

Ζουλιέν Γκριβέλ, Ελβετός οδοντίατρος, από το 1972 έως και το 1998 πρόσφερε αφιλοκερδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες στους χανσενικούς στο θεραπευτήριο Αγίας Βαρβάρας, πολλοί από τους οποίους προέρχονταν από την περιοχή.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456