Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΞεκίνησαν οι έλεγχοι στα σχολικά κτίρια του Δήμου

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα σχολικά κτίρια του Δήμου με την πρώτη εικόνα να είναι καθησυχαστική. 5 συνεργεία με μηχανικούς του δήμου και της πολεοδομίας πραγματοποιούν ελέγχους στις σχολικές μονάδες  προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση των κτιρίων. Ο κ Νίκος Τσουκνάκης Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σητείας με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Εντωμεταξύ ο δήμος με σχετική ανακοίνωση...
Stavroula14. October 2021

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα σχολικά κτίρια του Δήμου με την πρώτη εικόνα να είναι καθησυχαστική.

5 συνεργεία με μηχανικούς του δήμου και της πολεοδομίας πραγματοποιούν ελέγχους στις σχολικές μονάδες  προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση των κτιρίων.

Ο κ Νίκος Τσουκνάκης Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Σητείας με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εντωμεταξύ ο δήμος με σχετική ανακοίνωση του ενημερώνει:

Με απόφαση του Δημάρχου παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (και των Βρεφικών-Παιδικών Σταθμών) του Δήμου Σητείας με φυσική παρουσία, μέχρι και την Παρασκευή 15-10-2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή και το φόβο για εκδήλωση μετασεισμών, παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών οι οποίοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

 

Τα σχολεία για το παραπάνω διάστημα θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456