Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕυθύμιος Λέκκας: “Επιθυμητός ένας ισχυρός μετασεισμός”

Τις εκτιμήσεις του για τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σητείας παρουσίασε ο Δρ. Ευθύμης Λέκκας – Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας στην επίσκεψη του στον Δήμο Σητείας λίγες ώρες μετά την σεισμική δόνηση των 6,3 ρίχτερ. “Ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ οφείλει να ακολουθηθεί από μια πλούσια μετασεισμική ακολουθία. Μέχρι αυτή τη στιγμή η μετασεισμική ακολουθία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα θέλαμε να γίνει ένας...
Stavroula14. October 2021

Τις εκτιμήσεις του για τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Σητείας παρουσίασε ο Δρ. Ευθύμης Λέκκας – Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας στην επίσκεψη του στον Δήμο Σητείας λίγες ώρες μετά την σεισμική δόνηση των 6,3 ρίχτερ.

“Ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ οφείλει να ακολουθηθεί από μια πλούσια μετασεισμική ακολουθία. Μέχρι αυτή τη στιγμή η μετασεισμική ακολουθία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα θέλαμε να γίνει ένας μετασεισμός της τάξεως των 5,5 βαθμών προκειμενου να είμαστε σίγουροι ότι μπαίνουμε σε μια διαδικασία ομαλής μετασεισμικής ακολουθίας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456