Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑκατάλληλος χαρακτηρίστηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη στα Λιβάδια

Ακατάλληλος για να λειτουργεί χαρακτηρίστηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη στα Λιβάδια μετά και από την αυτοψία που πραγματοποίησε, στο εξωτερικό μέρος του Ναού, το αρμόδιο κλιμάκιο που πραγματοποιεί ελέγχους τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρο τον Δήμο. Σήμερα, μετά από απόφαση της  Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, εκκενώθηκε ο Ναός με την επίβλεψη του Πατέρα Φιλοκτήμων προκειμένου να διαφυλαχτούν τα ιερά κειμήλια και οι εικόνες και να προχωρήσουν οι περεταίρω διαδικασίες. Ο Πατέρας Φιλοκτήμων φανερά...
Stavroula18. October 2021

Ακατάλληλος για να λειτουργεί χαρακτηρίστηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη στα Λιβάδια μετά και από την αυτοψία που πραγματοποίησε, στο εξωτερικό μέρος του Ναού, το αρμόδιο κλιμάκιο που πραγματοποιεί ελέγχους τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρο τον Δήμο.

Σήμερα, μετά από απόφαση της  Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, εκκενώθηκε ο Ναός με την επίβλεψη του Πατέρα Φιλοκτήμων προκειμένου να διαφυλαχτούν τα ιερά κειμήλια και οι εικόνες και να προχωρήσουν οι περεταίρω διαδικασίες.

Ο Πατέρας Φιλοκτήμων φανερά συγκινημένος μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το εμβληματικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, αγαπητό σε ολόκληρη τη Σητειακή κοινωνία,  το οποίο εγκαινιάστηκε γύρο στο 1900 και ήταν το σημείο αναφοράς για τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456