Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΆμεση σύγκληση του συντονιστικού εκτάκτων καταστάσεων στο Δήμο Σητείας

Το πρωτόγνωρο γεγονός του σεισμού μονοπώλησε το ενδιαφέρον της τηλεδιάσκεψης της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εμπλεκομένων για την αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων στον Δήμο Σητείας. Οι ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός ευτυχώς δεν ηταν ανάλογες του μεγέθους του και εκφράστηκε η ικανοποίηση όλων για αυτό. Ενώ οι αυτοψίες στα δημόσια κτήρια ολοκληρώθηκαν, οι έλεγχοι των αιτημάτων των πολιτών θα συνεχιστούν. Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης...
Stavroula19. October 2021

Το πρωτόγνωρο γεγονός του σεισμού μονοπώλησε το ενδιαφέρον της τηλεδιάσκεψης της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εμπλεκομένων για την αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων στον Δήμο Σητείας.

Οι ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός ευτυχώς δεν ηταν ανάλογες του μεγέθους του και εκφράστηκε η ικανοποίηση όλων για αυτό. Ενώ οι αυτοψίες στα δημόσια κτήρια ολοκληρώθηκαν, οι έλεγχοι των αιτημάτων των πολιτών θα συνεχιστούν.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης “Άμεσα θα συγκληθεί το συντονιστικό όργανο των συναρμόδιων φορέων ώστε να μπορέσουν από κοινού να διερευνηθούν και μελετηθούν τα τελευταία γεγονότα προς διαμόρφωση χρήσιμης γνώσης για μελλοντικές, παρόμοιες καταστάσεις”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456