Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΚλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου επιστέφθηκε το παλιό απεντομωτήριο

Κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου αποτελούμενο από τον Υποδιευθυντή Α/Υ’ Σπανουδάκη Σταύρο και μηχανικούς της υπηρεσίας, συνοδευόμενο από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ Γιώργο Μάλλιο και τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, επιστέφθηκε το παλιό απεντομωτήριο Σητείας. Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ Σταύρου Αρναουτάκη υπάρχει η πρόθεση παραχώρησης του συγκεκριμένου ακινήτου από την Περιφέρεια, στην οποία και ανήκει, για την μεταστέγαση  του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας. Στη φάση αυτή διερευνάται η...
Stavroula22. October 2021

Κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου αποτελούμενο από τον Υποδιευθυντή Α/Υ’ Σπανουδάκη Σταύρο και μηχανικούς της υπηρεσίας, συνοδευόμενο από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ Γιώργο Μάλλιο και τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, επιστέφθηκε το παλιό απεντομωτήριο Σητείας.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ Σταύρου Αρναουτάκη υπάρχει η πρόθεση παραχώρησης του συγκεκριμένου ακινήτου από την Περιφέρεια, στην οποία και ανήκει, για την μεταστέγαση  του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας.

Στη φάση αυτή διερευνάται η ακαταλληλότητα του ακινήτου και οι αναγκαίες τυπικές διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί η απόφαση.

“Το συγκεκριμένο κτήριο πρέπει να αξιοποιηθεί σύμφωνα και με το MASTER PLAN του Λιμανιού. Είναι εύκολα επισκευάσιμο και υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456