Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΜε πείσμα συνεχίζεται η καλή δουλειά στις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Για μια ακόμα χρονιά οι ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης να αθληθούν και να βιώσουν την αθλητική δράση εντός και εκτός έδρας. Η καλή δουλεια συνεχίζεται, παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρης το πείσμα διοίκησης , προπονητών αλλά και των ίδιων των παιδιών και των γονιών τους. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ συναντήθηκαν με τις ακαδημίες του ΑΟΑΝ στα πλαίσια ανταλλαγής γνώσης, άθλησης και σύσφιξης των...
Stavroula25. October 2021

Για μια ακόμα χρονιά οι ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης να αθληθούν και να βιώσουν την αθλητική δράση εντός και εκτός έδρας.

Η καλή δουλεια συνεχίζεται, παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρης το πείσμα διοίκησης , προπονητών αλλά και των ίδιων των παιδιών και των γονιών τους.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ συναντήθηκαν με τις ακαδημίες του ΑΟΑΝ στα πλαίσια ανταλλαγής γνώσης, άθλησης και σύσφιξης των σχέσεων των δύο σωματείων.

Η στήριξη των προσπαθειών της δουλειάς των παραγόντων των αθλητικών σωματείων του δήμου είναι στήριξη των παιδιών μας. Ας φρονήσουμε να παρέχουμε τα αναγκαία για την σωστή εκγύμναση μικρών και μεγάλων αθλητών. Η ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου Σητείας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία και θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όλους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456