Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΆμεση επέμβαση της πυροσβεστικής σε φωτιά δίπλα στα Γυμνάσια Σητείας

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτια σε αποθηκευτικό χώρο σε πολυκατοικία στην οδό Λόρδου Βύρωνος σε κτήριο το οποίο γειτνιάζει με το κτιριακό συγκρότημα των γυμνασίων της πόλης. Τα ίδια τα παιδιά ήταν αυτά που πρώτα αντελήφθησαν τη φωτιά με αποτέλεσμα να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και ενημέρωσαν με τη σειρά τους την πυροσβεστική. Άμεση και αποτελεσματική ηταν η παρέμβαση της...
Stavroula8. November 2021

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτια σε αποθηκευτικό χώρο σε πολυκατοικία στην οδό Λόρδου Βύρωνος σε κτήριο το οποίο γειτνιάζει με το κτιριακό συγκρότημα των γυμνασίων της πόλης.

Τα ίδια τα παιδιά ήταν αυτά που πρώτα αντελήφθησαν τη φωτιά με αποτέλεσμα να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και ενημέρωσαν με τη σειρά τους την πυροσβεστική.

Άμεση και αποτελεσματική ηταν η παρέμβαση της υπηρεσίας η οποία αποσόβησε τα χειρότερα μιας πιθανής επέκτασης και στις σχολικές μονάδες αλλά και στα γειτονικά κτίσματα, ενώ ευτυχώς γλίτωσαν τις συνέπειες και οχήματα τα οποία ηταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Άμεση και η παρέμβαση της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο αλλά και της ΔΕΔΔΗΕ για την διακοπή της παροχής του δικτύου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456