Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΠαραδόθηκε το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Χανδρά

Παραδόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Γουλιδάκη και μηχανικούς της περιφέρειας, στον Δήμο Σητείας και στην ομάδα του ΟΡΟΠΕΔΙΑΚΟΥ το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Χανδρά εκφράζοντας έτσι την πρόθεση όλων για στήριξη της ενδοχώρας του δήμου, ενισχύοντας και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Γουλιδάκης. Παρόντες στην διαδικασία ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Τσιφετάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης,...
Stavroula9. November 2021

Παραδόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Γουλιδάκη και μηχανικούς της περιφέρειας, στον Δήμο Σητείας και στην ομάδα του ΟΡΟΠΕΔΙΑΚΟΥ το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Χανδρά εκφράζοντας έτσι την πρόθεση όλων για στήριξη της ενδοχώρας του δήμου, ενισχύοντας και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Γουλιδάκης.

Παρόντες στην διαδικασία ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Τσιφετάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, Χανδρά Γιώργος Ανηψυτάκης και Ζήρου Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη, ο πρόεδρος του Α.Ο. ΟΡΟΠΕΔΙΑΚΟΥ κ Βαγγέλης Πορταράκης και οι μηχανικοί των υπηρεσιών της περιφέρειας και του Δήμου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456