Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΞεκίνησε ο προγραμματισμός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ξεκίνησαν οι πρώτες συναντήσεις με φορείς, συλλόγους, εθελοντές και εκπροσώπους του Δήμου για τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Έχει ήδη στηθεί ένα πρώτο πλάνο με επίκεντρο ενδιαφέροντος τους μικρούς φίλους των εκδηλώσεων ενώ μέσα στο ήδη πλούσιο προγραμμα αναμένεται να προστεθούν επιπλέον προτάσεις από συλλόγους ή άλλους ενδιαφερόμενους για το οριστικό κλείσιμο του προγράμματος. Ουσιαστικά την έναρξη θα σημάνει ο στολισμός και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρο στην κεντρική πλατια της Σητείας στις 11 Δεκέμβρη...
Stavroula9. November 2021

Ξεκίνησαν οι πρώτες συναντήσεις με φορείς, συλλόγους, εθελοντές και εκπροσώπους του Δήμου για τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Έχει ήδη στηθεί ένα πρώτο πλάνο με επίκεντρο ενδιαφέροντος τους μικρούς φίλους των εκδηλώσεων ενώ μέσα στο ήδη πλούσιο προγραμμα αναμένεται να προστεθούν επιπλέον προτάσεις από συλλόγους ή άλλους ενδιαφερόμενους για το οριστικό κλείσιμο του προγράμματος.

Ουσιαστικά την έναρξη θα σημάνει ο στολισμός και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρο στην κεντρική πλατια της Σητείας στις 11 Δεκέμβρη ενώ αυτήν θα ακολουθήσει στις 12 Δεκέμβρη ο Γύρος της Σητείας ο οποίος φέτος θα είναι διευρυμένος.

Ο φετινός στολισμός θα επεκταθεί πέραν των κεντρικών εμπορικών οδών και σε όλη την έκταση της πόλη, στις πάνω γειτονιές και το νέο σχέδιο, ενώ το χριστουγεννιάτικο χωριό θα μεταφερθεί περιμετρικά της κεντρικής πλατείας

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456