Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΣυνεχίζοντας το όνειρο του Χάρη

Ήταν το πιο χαρούμενο ποδοσφαιρικό πρωινό που έχει ζήσει το Δημοτικό Στάδιο Σητείας. Ένα πρωινό αφιερωμένο στον πρόεδρο της καρδιάς μας, των Χάρη Αχλαδιανάκη. Ήταν το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ “ΧΑΡΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας. Περισσότερα από 300 παιδιά πλημμύρησαν το Δημοτικό Στάδιο Σητείας δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτό είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Ήταν κάτι το οποίο το γνώριζε καλά και το στήριζε...
Stavroula9. November 2021

Ήταν το πιο χαρούμενο ποδοσφαιρικό πρωινό που έχει ζήσει το Δημοτικό Στάδιο Σητείας. Ένα πρωινό αφιερωμένο στον πρόεδρο της καρδιάς μας, των Χάρη Αχλαδιανάκη.

Ήταν το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ “ΧΑΡΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας.

Περισσότερα από 300 παιδιά πλημμύρησαν το Δημοτικό Στάδιο Σητείας δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτό είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Ήταν κάτι το οποίο το γνώριζε καλά και το στήριζε με όλες του τις δυνάμεις ο Χάρης Αχλαδιανάκης. Τα παιδιά ήταν πάντα προτεραιότητα για αυτόν, γι αυτό και είχε βάλει σκοπό ζωής την δημιουργία των ΑΚΑΔΙΜΙΩΝ ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Φαίνεται το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα, αφού η αγαπημένη του ομάδα και οι άνθρωποι που σήμερα την στηρίζουν, δεν ξέχασαν, και συνεχίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που αυτός ξεκίνησε.

Ο Χάρης Αχλαδιανάκης θα είναι πάντα για όλους μας το πιο λαμπρό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, λεβεντιάς και καθαρότητας,  ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456