Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΈνα μήνα μετά το σεισμό οι μαθητές που ΕΠΑΛ μπήκαν στις νέες αίθουσες

Ακριβώς ένα μήνα μετά τον σεισμό της 12ης Οκτωβρίου οι προκατασκευασμένες αίθουσες στο ΕΠΑΛ Σητείας είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές. Σήμερα πραγματοποιηθείτε ο αγιασμός των νέων αιθουσών παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κ Γιώργου Αιλαμάκης ,του διευθυντή του ΕΠΑΛ κ Γρηγόρη Προιστάκη, του προέδρου του συλλόγου γονέων κ Νίκου Φυγετάκη, εκπαιδευτικών και παιδιών του σχολείου. “Πρόκειται για μια λύση γρήγορη, ασφαλής,...
Stavroula12. November 2021

Ακριβώς ένα μήνα μετά τον σεισμό της 12ης Οκτωβρίου οι προκατασκευασμένες αίθουσες στο ΕΠΑΛ Σητείας είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές.

Σήμερα πραγματοποιηθείτε ο αγιασμός των νέων αιθουσών παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κ Γιώργου Αιλαμάκης ,του διευθυντή του ΕΠΑΛ κ Γρηγόρη Προιστάκη, του προέδρου του συλλόγου γονέων κ Νίκου Φυγετάκη, εκπαιδευτικών και παιδιών του σχολείου.

“Πρόκειται για μια λύση γρήγορη, ασφαλής, αξιοπρεπή όμως κυρίως προσωρινή” υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456