Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑγωνιστικό τριήμερο για 10 σκάφη j24 στο λιμάνι της Σητείας

Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή Αγώνας Ιστιοπλοΐας Σκαφών J24  στο λιμάνι της Σητείας. Στη διοργάνωση συμμετέχουν  10 σκάφη j24 με 5μελη πληρώματα σε έναν σημαντικό αγώνα που προσμετράται κανονικά στην συνολική βαθμολογια τους. Τον αγώνα φιλοξενεί ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας στο λιμάνι της πόλης υλοποιώντας τον σχεδιασμό του για αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Λεπτομέρειες για τον αγώνα έδωσαν μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του Ναυτικού...
Stavroula12. November 2021

Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή Αγώνας Ιστιοπλοΐας Σκαφών J24  στο λιμάνι της Σητείας.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν  10 σκάφη j24 με 5μελη πληρώματα σε έναν σημαντικό αγώνα που προσμετράται κανονικά στην συνολική βαθμολογια τους.

Τον αγώνα φιλοξενεί ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας στο λιμάνι της πόλης υλοποιώντας τον σχεδιασμό του για αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα έδωσαν μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ Νάσος Ζαγκότης και ο Γραμματέας κ Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456