Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣυγκινητική η παρουσία των μικρών παιδιών στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Χιλιάδες κόσμου σε όλη τη χώρα τίμησαν σήμερα  τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μια εξέγερση που πραγματοποιήθηκε από νέους ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονταν για το δίκιο και την ελπίδα. Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία των μικρών παιδιών τα οποία με την καθοδήγηση των δασκάλων τους φωνάξαν δυνατά τα συνθήματα εκείνης της εποχής. Τα μικρά παιδιά του παιδικού σταθμού “Τα Δελφινάκια” συνοδευόμενα από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους τίμησαν με την παρουσία τους, στην κεντρική...
Stavroula17. November 2021

Χιλιάδες κόσμου σε όλη τη χώρα τίμησαν σήμερα  τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μια εξέγερση που πραγματοποιήθηκε από νέους ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονταν για το δίκιο και την ελπίδα.

Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία των μικρών παιδιών τα οποία με την καθοδήγηση των δασκάλων τους φωνάξαν δυνατά τα συνθήματα εκείνης της εποχής. Τα μικρά παιδιά του παιδικού σταθμού “Τα Δελφινάκια” συνοδευόμενα από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους τίμησαν με την παρουσία τους, στην κεντρική πλατεία της Σητείας, την μνήμη των αγωνιστών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456