Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟι εθελόντριες του Γεωπάρκου Σητείας μας καλούν στον καθαρισμό της παραλίας του Ανάλουκα

Είναι η τρίτη φορά που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο Γεωπάρκο της Σητείας δύο νέες εθελόντριες οι οποίες θα μάθουν για το Γεωπάρκο αλλά και θα προσφέρουν σε αυτό για τους επόμενους περίπου  4 μήνες. Οι Paula και η Julia εθελόντριες από την Γερμανία έχουν ήδη προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στις δράσεις του Γεωπάρκου. Θεωρούν σημαντικό για αυτές που βρίσκονται στη Σητεία την οποία αγαπούν και συμμετέχουν με ενθουσιασμό στα πολιτιστικά και κοινωνικά της δρώμενα....
Stavroula18. November 2021
Είναι η τρίτη φορά που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο Γεωπάρκο της Σητείας δύο νέες εθελόντριες οι οποίες θα μάθουν για το Γεωπάρκο αλλά και θα προσφέρουν σε αυτό για τους επόμενους περίπου  4 μήνες.
Οι Paula και η Julia εθελόντριες από την Γερμανία έχουν ήδη προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στις δράσεις του Γεωπάρκου. Θεωρούν σημαντικό για αυτές που βρίσκονται στη Σητεία την οποία αγαπούν και συμμετέχουν με ενθουσιασμό στα πολιτιστικά και κοινωνικά της δρώμενα.
Παρακολουθούν μαθήματα παραδοσιακών χορών και μαθαίνουν την Σητειακή κουζίνα συλλέγοντας σημαντικές πληροφορίες τις οποίες θα καταγράψουν στην εργασία τους για την ιδιαίτερη τοπική κουζίνα και τα συστατικά της.
Θέλοντας να προφέρουν κάτι περισσότερο στην τοπική κοινωνία, πέρνουν τώρα την πρωτοβουλία καθαρισμού της παραλίας του Ανάλουκα και μας καλούν όλους να συμμετέχουμε.
Άλλωστε, όπως λένε και στην αφίσα τους που ήδη κυκλοφορεί, “όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο”.
Να θυμίσουμε ότι η Paula και η Julia βρίσκονται στη Σητεία στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456