Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμός“Αίσιο αποτέλεσμα μιας μακράς προσπάθειας για την αποκατάσταση του Ενετικού Φρουρίου της Καζάρμας”

Την ικανοποίηση του εξέφρασε σήμερα με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης για την θετική ολοκλήρωση μια μακράς προσπάθειας που είχε σαν αποτέλεσμα την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του Ενετικού φρουρίου της Καζάρμας. Η μελέτη έχει προϋπολογισμό 250.016,02 € και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη».  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αντικείμενο της...
Stavroula24. November 2021

Την ικανοποίηση του εξέφρασε σήμερα με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης για την θετική ολοκλήρωση μια μακράς προσπάθειας που είχε σαν αποτέλεσμα την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του Ενετικού φρουρίου της Καζάρμας.

Η μελέτη έχει προϋπολογισμό 250.016,02 € και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη». 

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αντικείμενο της μελέτης είναι η αποκατάσταση του Ενετικού Φρουρίου Καζάρμας. 

Οι μελετητικές εργασίες αφορούν στην πλήρη μελέτη του συγκεκριμένου έργου, προκειμένου να γίνει απρόσκοπτη η αποκατάσταση και ανάδειξή του.

“Υπήρξε μια μεγάλη προεργασία για το συγκεκριμένο έργο μεταξύ του Δήμου Σητείας και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Αφού οριστικοποιήθηκε τι πρέπει να γίνει για την ανάδειξη του συγκεκραμένου μνημείου ζητήσαμε από την Περιφέρεια Κρήτης την χρηματοδότηση για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο. Είναι ένα κτήριο σύμβολο για τη Σητεία και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου για την ανταπόκριση” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456