Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαH απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στις αιχμές Πατεράκη

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας κ Νίκος Μεραμβελιωτάκης τοποθετήθηκε απέναντι στις κατηγορίες που δέχτηκε διαδικτυακά με σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” κ Θοδωρής Πατεράκης κατηγορώντας τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ Πατεράκης είπε μεταξύ άλλων στην δήλωση του: “Στην τελευταια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος  με την παραίνεση και την ανοχή του Δημάρχου,...
Stavroula24. November 2021

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας κ Νίκος Μεραμβελιωτάκης τοποθετήθηκε απέναντι στις κατηγορίες που δέχτηκε διαδικτυακά με σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” κ Θοδωρής Πατεράκης κατηγορώντας τον για αντιδημοκρατική συμπεριφορά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ Πατεράκης είπε μεταξύ άλλων στην δήλωση του: “Στην τελευταια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος  με την παραίνεση και την ανοχή του Δημάρχου, μου στέρησε την δυνατότητα και μου απαγόρευσε να πάρω τον λόγο όπως προβλέπεται για τους επικεφαλής των παρατάξεων”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456