Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΟι μαθητές της Σητείας στέλνουν απλόχερα την αγάπη τους στο “Χαμόγελο Του Παιδιού”

Ημέρες αγάπης και προσφοράς και οι μαθητές από τα σχολεία της Σητείας δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και προφέρουν απλόχερα σε όποιον το χρειάζεται. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας όπου τα ίδια τα παιδιά με πολύ αγάπη ετοίμαζαν μια μεγάλη αποστολή προϊόντων πρώτης ανάγκης για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή προσφορά αγάπης των παιδιών και των οικογενειών τους. Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν είναι τόσα πολλά που μέρος αυτών...
Stavroula11. December 2021

Ημέρες αγάπης και προσφοράς και οι μαθητές από τα σχολεία της Σητείας δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και προφέρουν απλόχερα σε όποιον το χρειάζεται.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας όπου τα ίδια τα παιδιά με πολύ αγάπη ετοίμαζαν μια μεγάλη αποστολή προϊόντων πρώτης ανάγκης για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή προσφορά αγάπης των παιδιών και των οικογενειών τους. Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν είναι τόσα πολλά που μέρος αυτών θα δοθεί και για τις ανάγκες της πόλης μας” δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου κα Σμαρώ Αραμπατζή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456