Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΤην Κυριακή τρέχουμε όλοι στο Γύρο της Σητείας

Η Κυριακή 12 Δεκέμβρη θα είναι μια ημέρα γιορτής για τη Σητεία. Ο αγώνας θεσμός για την πόλη, ο Γύρος της Σητείας 2021 “Sitia Geopark Road Race ” θα πραγματοποιηθεί με στόχο να δώσει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν. Πολλές οι συμμετοχές που ήδη καταγράφονται από Σητειακούς και άλλους αθλητές από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο. Ο Μιχάλης Ελληνικάκης και ο Νίκος Ρουσάκης είναι δυο από τους Σητειακούς αθλητές με σημαντικές συμμετοχές...
Stavroula11. December 2021

Η Κυριακή 12 Δεκέμβρη θα είναι μια ημέρα γιορτής για τη Σητεία. Ο αγώνας θεσμός για την πόλη, ο Γύρος της Σητείας 2021 “Sitia Geopark Road Race ” θα πραγματοποιηθεί με στόχο να δώσει κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν.

Πολλές οι συμμετοχές που ήδη καταγράφονται από Σητειακούς και άλλους αθλητές από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Ελληνικάκης και ο Νίκος Ρουσάκης είναι δυο από τους Σητειακούς αθλητές με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις σε τέτοιου ειδους αγώνες. Οι αθλητές μας συμμετέχουν αυτή τη φορά στη διοργάνωση του Γύρου της Σητείας χωρίς να τρέξουν αφού προέρχονται από την  υπερπροσπάθεια του Μινωικού Άθλου των 70 χιλιομέτρων και το μηνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλους είναι “Αθληθείτε εσείς και τα παιδιά σας και μυήστε τα σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456