Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣε Χριστουγεννιάτικο κλίμα το Παλαίκαστρο

Υπό βροχή το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Παλαικάστρου άναψε την Κυριακή το απόγευμα. Παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας και με όμορφα θεατρικά δρόμενα από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό  Σύλλογο, το Παλαίκαστρο άνοιξε τις εορταστικές του εκδηλώσει στέλνοντας ευχές για καλές γιορτές. Στο Παλαίκαστρο βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης,  οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης,  πρασίνου κα Ελένη Πλατανάκη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον” κ Νίκος Κουρουπάκης μέλη του Δ.Σ. της...
Stavroula13. December 2021

Υπό βροχή το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Παλαικάστρου άναψε την Κυριακή το απόγευμα. Παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας και με όμορφα θεατρικά δρόμενα από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό  Σύλλογο, το Παλαίκαστρο άνοιξε τις εορταστικές του εκδηλώσει στέλνοντας ευχές για καλές γιορτές.

Στο Παλαίκαστρο βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης,  οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης,  πρασίνου κα Ελένη Πλατανάκη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον” κ Νίκος Κουρουπάκης μέλη του Δ.Σ. της ΜΑΔΕΣ, η πρόεδρος  κα Ανωγειανάκη – Μηλιδάκη Χρυσάνθη και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού  Συλλόγου Παλαικάστρου «ITANOΣ».

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456