Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈκτακτη ενημέρωση από τον Δήμαρχο Σητείας για τα κρούσματα Ο

Σε μια έκτακτη ενημέρωση πέρασε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, μετά και την ύπαρξη των περιστατικών Ο στον Δήμο,  προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή των δημοτών για τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και για να τους καθησυχάσει, μέσα στην επικίνδυνη παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί,  την στιγμή όπου επίσημη ενημερωση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους δεν υπάρχει ακόμα και προς τον ίδιο. Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα πληροφόρηση η μόνη επίσημη ενημερωση είναι αυτή...
Stavroula16. December 2021

Σε μια έκτακτη ενημέρωση πέρασε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, μετά και την ύπαρξη των περιστατικών Ο στον Δήμο,  προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή των δημοτών για τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και για να τους καθησυχάσει, μέσα στην επικίνδυνη παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί,  την στιγμή όπου επίσημη ενημερωση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους δεν υπάρχει ακόμα και προς τον ίδιο.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα πληροφόρηση η μόνη επίσημη ενημερωση είναι αυτή που αφορά τις εβδομαδιαίες μετρήσεις τις ΔΕΥΑΣ οι οποίες κάνουν λόγο για μηδενικό ιικό φορτίο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456