Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤελευταία διανομή ΤΕΒΑ για το 2021

Ο Δήμος Σητείας, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)», πραγματοποιεί την τελευταία διανομή για το 2021. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων ή/και την παροχή βασικής υλικής συνδρομής στους απόρους, συνδυάζεται με Συνοδευτικά μέτρα, και έχει ως στόχο την μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού των απόρων. Μια σημαντική βοήθεια η οποία παρέχεται με την μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του...
Stavroula17. December 2021

Ο Δήμος Σητείας, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)», πραγματοποιεί την τελευταία διανομή για το 2021.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων ή/και την παροχή βασικής υλικής συνδρομής στους απόρους, συνδυάζεται με Συνοδευτικά μέτρα, και έχει ως στόχο την μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού των απόρων.

Μια σημαντική βοήθεια η οποία παρέχεται με την μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε 350 περίπου δικαιούχους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιώργος Αιλαμάκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ,  εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει η διαδικασία επιδιώκοντας πάντα την διευκόλυνση των ωφελούμενων.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456