Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΤραγούδησαν και έστειλαν όλη τους την αγάπη στην Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Περισσότερα από 100 παιδιά του Φροντιστηρίου Αγγλικών ENGLISH FOR LIFE την Πέμπτη το βράδυ ομόρφυναν με την παρουσία τους και με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους την πόλη. Ήταν μια δράση στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Βραδιάς του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας. Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου Αγγλικών ENGLISH FOR LIFE είχε και έναν επίσης πιο σημαντικό σκοπό να επιτύχει. Να δώσει χαρά και να στείλει αγάπη και δύναμη στην Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ δημιουργώντας ένα video αυτής της...
Stavroula24. December 2021

Περισσότερα από 100 παιδιά του Φροντιστηρίου Αγγλικών ENGLISH FOR LIFE την Πέμπτη το βράδυ ομόρφυναν με την παρουσία τους και με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους την πόλη.

Ήταν μια δράση στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Βραδιάς του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου Αγγλικών ENGLISH FOR LIFE είχε και έναν επίσης πιο σημαντικό σκοπό να επιτύχει. Να δώσει χαρά και να στείλει αγάπη και δύναμη στην Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ δημιουργώντας ένα video αυτής της βραδιάς το οποίο θα συνόδευε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα φτάσουν στην κλινική για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Φροντιστηρίου Αγγλικών ENGLISH FOR LIFE για την πρωτοβουλία τους αυτή που δίνει ελπίδα όχι μόνο στα παιδιά της Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά σε όλους μας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456