Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμός40 κούτες τρόφιμα από το ΓΕΛ Σητείας στα κοινωνικά παντοπωλεία της Σητείας

40 κούτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν από τα παιδιά του ΓΕΛ Σητείας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης την οποία αποδεικνύουν τα παιδιά της Σητείας κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο. “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας αφού δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ενεργοποιηθούν. Χωρίς την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό δεν μπορεί μια κοινωνία να προχωρήσει και αυτές τις αξίες προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας” δήλωσε...
Stavroula24. December 2021

40 κούτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν από τα παιδιά του ΓΕΛ Σητείας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης την οποία αποδεικνύουν τα παιδιά της Σητείας κάθε φορά με τον καλύτερο τρόπο.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας αφού δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ενεργοποιηθούν. Χωρίς την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό δεν μπορεί μια κοινωνία να προχωρήσει και αυτές τις αξίες προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας” δήλωσε ο υποδιευθυντής του ΓΕΛ Σητείας κ Μανόλης Τσιφετάκης.

Υπερήφανος για τα παιδιά της Σητείας δήλωσε και ο αντιδήμαρχος κ Νίκος Μακρυνάκης ο οποίος παραβρέθηκε στην παράδοση των προϊόντων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456